gult.är.inte.fult


idag satsade jag på en gul tröja. gult är inte fult, det är en sommar färg. massor med sommar tänker man på när man har en sådan på sig. så idag satsade jag på en sådan.
puss på er kåmpisar

I-have-blue-eyes


såhär ser jag ut idag. bilderna blev inge vidare idag heller. but that's life.
sitter och smsar och lyssnar på coldplay, så bäst.
nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan, puss på er!

boots, and i love it


inte den bästa bilden kanske, men den får duga. handlade igår med mamma, hann men att köpa 2 tröjor och ett par skor en nån sak till mamma på bara 1 timme. det kallar jag färdighet. hihi, jag har vatt ute och sprugit idag också. är faktiskt himmla stolt över mig själv. ikväll ska vi bort, ska ta nån dagens outfit bild då. puss på er

16.39


matte är jag jätte dålig på och provet idag gjorde inte saken bättre.
men imorgon åker jag tåg till mamma och är med henne hela kvällen.
16.39 går tåget, ha en bra kväll. puss på er pussgurkor.

a great story never end


idag åkte kavajen på, ut och tog lite bilder med en kär kompis elin.
skulle hitta praoplats idag också, gick inte lika bra det. men vi får fortsätta leta, vill ha något med design eller foto. men det hittar man nog inte på en vecka. nattinatti på er alla underbar. cciao

hey, I'm creative


himmlans kreativ idag, gjorde en rosett. träffade ellen idag också, får se om det blir någon shopping idag. om jag hinner springa in i affärerna. fått nu favvoblogg också för den delen, kolla in på http://www.flashinglightss.blogg.se/, underbar blogg. ciao/adios.

geek.

nördglasögon vill jag ha


Välkommen till min nya blogg!

Bloggar egentligen redan men alla pratar om att blogg.se är bra för att man kan skapa en egen design och så vidar så vi kör på detta. Verkar faktiskt ganska lätt att förstå denna bloggen. Innan bloggade jag på metrobloggen, vilket jag även kommer fortsätta med www.metrobloggen.se/eoew var min gamla blogg. Men som sagt, vi kör på blogg.se. Denna bloggen kommer nog handla ganska mycket om mode tror jag. Även lite om mitt liv. Nu kör vi, vi hörs snart igen.

RSS 2.0